Background

CONCURSUL BINGO



 EVENIMENTUL DE BINGO:


Sfarsitul unui eveniment extrem de interesant, este urmat de un nou eveniment foarte interactiv. 

Acest concurs se aseamana foarte mult cu loteria, in sensul ca puteti castiga foarte multe premii insa este mult mai captivant! Haideti sa va spun cateva lucruri despre acest eveniment.

De fiecare data cand va logati pe Howrse primiti 4 foi de Bingo pe care trebuie sa le completati. Numerele necesare pentru a completa aceste foi le puteti obtine prin diverse metode:


Obtinerea numerelor de Bingo:
  • la fiecare logare ( 25 numere/zi )
  • cand oferiti cailor dvs un nap ( 10 numere/zi )
  • cand inscrieti un cal la Marele Premiu (numerele se primesc in functie de GP-ul calului )
  • in vanzarile rapide
  • cand folositi permise ( 1 permis = 1 numar )
  • cand caii dvs se joaca ( 10 numere/zi )
Exista un numar special ( asemanator unei carti joker ) care poate fi obtinuta prin cumpararea permiselor sau in vanzarile rapide. Aceasta carte va permite sa alegeti orice numar va trebuie pentru a completa un grid.

In fiecare noapte are loc o extragere ( in genul loteriei ) in urma careia unul dintre jucatorii norocosi care au completat un grid in ziua precedenta pot castiga calul salbatic EXMOOR ( pentru mai multe detalii despre el verificati postarea referitoare la CAII SALBATICI AICI )

Castigarea premiilor :

Pentru a castiga un premiu trebuie sa completati o linie de 5 numere. Aceast linie poate fi completata vertical, orizontal sau diagonal. Pentru a castiga al doilea premiu trebuie sa completati 2 linii pe aceasi foaie. Pentru cel de-al treilea premiu trebuie sa urmariti regulile postate zi de zi pe pagina concursului.

Puteti deasemenea sa cumparati grile suplimentare. Grila este valabila o singura zi totusi. La 2 noaptea totul este resetat si trebuie sa cumparati un nou set de grile.

Categories:

1 comments: